Hein Braat Gayatri Mantra

Eén van de allermooiste en ook bekendste Mantra is de Gayatri Mantra. Om -als het zonlicht- helderheid te verkrijgen in onze inzichten. Inzichten om dat pad te gaan, waarop ons hart verlicht zal worden en wij een steeds hogere staat van spiritualiteit kunnen bereiken. Deze Mantra wordt de essentie genoemd van de oude heiligen. 

De tweede track op deze cd is de Maha Mrityunjaya Mantra. Aan deze mantra worden diverse kwaliteiten toegedicht. Zo zorgt hij voor verjonging en een goede gezondheid, bevordert welzijn en voorspoed en draagt bij aan een lang leven in vrede, liefde, welvaart en tevredenheid. Dat lijkt heel wat, maar luister maar eens (met je hart, niet met je oren) en ja, dat is het allemaal.

Het is de Mantra van Heer Shiva. Het wekt de Shiva kracht in jou, neemt de angst voor de dood weg en bevrijdt je uit de cirkel van leven en sterven. Meer dan indrukwekkend. Het voortdurend reciteren van deze Mantra (geduldig en met overgave) zou niets minder dan de Verlichting tot gevolg (kunnen) hebben. Deze Mantra brengt rust en bezinning. Luister of ga mee met Hein's imponerende stem en ontdek de stilte binnen in jezelf.

Tracklist:

1. Gayatri Mantra 31.32 minuten
2. Maha Mrityeonjaya Mantra 31.12 minuten

De demo kunt u luisteren als u klikt op 'Bekijk dit product'.

€ 18,00


Bekijk dit product
Menu