Materiaalkeuze biologisch katoen

De stof van de hoezen van de meditatiekussens, die wij in ons programma hebben opgenomen, hebben allemaal een hoge kwaliteitsnorm. De meeste meditatiekussens zijn vervaardigd van hoogwaardig biologisch katoen. 

Meditatiekussen Yogitri Raja, GOTS gecertificeerd.Het merendeel van de meditatiekussens hebben een binnenhoes met sluiting waardoor de inhoud (vulling) kan worden aangepast aan de gewenste hoogte van de gebruiker.

De meditatiekussens zijn gemaakt van katoenstof, voor het reinigen van de hoezen gelden de gebruikelijke wasvoorschriften, zachte zeep en op 30 graden.

Biologisch katoenstof voor de Yogitri meditatie producten is gemaakt van katoenplantjes. Bij de teelt worden geen chemische middelen gebruikt en de kleuring gebeurt zo milieuvriendelijk mogelijk.

De Yogitri lijn is door ons zelf ontwikkeld en laten we in eigen beheer produceren. De producent is GOTS gecertificeerd en verwerkt alleen eerlijke Fair trade producten. De Yogitri lijn bestaat naast meditatiekussens uit onder andere zabutons, bolsters, riemen, dekens, oogkussens en tassen.

Wilt u meer weten over onze bedrijfsfilosofie? Lees meer...Menu