Yogini is door onze passie voor yoga en meditatie, een van 's werelds grootste online winkels. Ons aanbod meditatie producten is zeer groot en bovenal door onszelf ontwikkeld, geproduceerd en op de markt gebracht.

Wij hopen dan ook dat u uw keuze door onze uitgebreide informatie op deze site heeft kunnen maken en online uw meditatie kussen bij ons zult gaan bestellen. De keuze aan meditatie - en yoga equipment in onze webshop is groot omdat we steeds weer ontdekken dat er meer mogelijk is en het assortiment is voordelig in prijs doordat we weloverwogen ons marktaandeel bepalen. Het Yogitri Eigen Merk is GOTS gecertificeerd, daar zijn we net als onze producent trots op. De stof is 100% biologisch, de werkomstandigheden voor de arbeiders bij fabricage zijn uitstekend en er is oog voor het milieu.

Ons bedrijf is gevestigd in de Noordkop van Noord Holland, midden tussen Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en Hoorn en daardoor uit alle windrichtingen makkelijk bereikbaar. 

Contact: contact@yogitri.com

Adres: Weereweg 28a, 1732 LL Lutjewinkel

Wij wensen u rust en vrede.

 

Hein Braat de meest bekende mantra zanger, hieronder informatie over zijn uitgebrachte mantra cd's, de 10 uitgebrachte downloads met demo vindt u op Yogini.nl, lees meer...

  • Hein Braat OM Mani Padme Hum € 18,00
  • Hein Braat OM Namaha Shivaya € 18,00
  • Hein Braat Kali Mantra € 18,00
  • Hein Braat Gayatri Mantra € 18,00

Menu